Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Erdal Gökhan KAPUCUOĞLU, öğrencilerin EBA Akademik DESTEK portalını daha etkili ve verimli kullanabilmesini sağlamak amaçlı okulumuz öğretmenleriyle toplantı gerçekleştirmiştir.

BİGEP kapsamında okul öncesi öğrencilerimizin bilişsel, dil, motor, sosyal ve duygusal gelişim alanları ile öz bakım becerilerinin eş güdümlü ve çok boyutlu olarak desteklenmesi için etkinlikler yapılmaktadır

BİGEP kapdamında velilerin çocuklarıyla birlikte etkinliklere  katılımını sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir.. Belirli gün ve haftalar kapsamında yerli malı etkinliğimizi velilerimizle işbirliği yaparak gerçekleştirdik. Velilerimizin etkinliklere çocukları ile birlikte aktif katılımları  sağlanmıştır.

BİGEP kapsamında Okul Öncesi öğrencilerinin velilerini okula eğitim sürecine katkısını sağlamak amacıyla veli görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmelerde çocukların bilişsel, psiko motor, öz bakım becerileri ve dil gelişim becerileri ailelerle paylaşılmaktadır. Projemizin amaçları ve öneminden velilere bahsedilerek işbirliği halinde çocuklarımızın eğitimi için çalışılmaktadır.

Okulumuz 9,10,11. sınıf kademelerinde yapmış olduğumuz bilgi yarışmaları sonucunda kazanan sınıflarımızı tebrik eder katılan tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

BİGEP kapsamında öğrencilerimizin velileriyle biraraya geliyoruz.

Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz aralarında voleybol maçı oynadılar. Öğretmen ve öğrencilerimizin çok eğlendiler.

"Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Projesi" kapsamında okul rehber öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU tarafından öğrencilere yönelik bireysel ders çalışma programları hazırlanıyor.

Şanlıurfa  Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz F Büro Amirliği, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü , Asayiş Şube Müdürlüğü Motorsikletli Polis Timleri Büro Amirliği, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile beraber meslek tanıtımı ve terör, terör örgütleri ve terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri konularında okulumuz öğrencilerine konferans vererek bilgilendirmelerde bulundular.

17.01.2024

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Genç Nida Hafızlık Yarışması" kategorisinin koordinatör okulu olarak programı Şehit Mustafa Direkli Camiinde gerçekleştirdik. Program, öğrencimiz Beyzanur GİLGİL'in Kur'an tilaveti ile başladı. Yarışmacı öğrencilerimiz seçtikleri zarflardaki bölümleri en güzel şekilde okuyarak juriyi etkilemeye çalıştılar. Yarışma sonunda Süleymaniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1. oldu. Şanlıurfa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2. olurken Selçuklu Kız Anadolu İmam Hatip Lisei 3. oldu. Program aile fotoğrafının çekilmesinden sonra sona erdi. Katılımcı öğrencilerimize ve emek veren öğretmenlerine teşekkür ederiz.

"Güvenilir Ortam Verimli Çalışma " adıyla oluşturulan çalışma salonumuzda öğrencilerimiz hem  ders çalışma imkanı buluyor hem de öğretmenlerine  rahat ve güvenilir alanlarda sorularını çözme imkanını elde etmiş oluyorlar.

Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, 10.sınıf öğrencilerimize ders seçimi ve meslek seçerken dikkat edilecek hususlar hakkında seminer yaptı.

Öğrencilerimiz, Bilişim dersinde Bilişim Öğretmenimiz Gökhan KAPUCUOOĞLU ile birlikte kelime oyunları oynadılar. Arapça kelime oyunun da yer aldığı etkinlikte öğrenciler çok eğlendiler.

Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, anasınıfı öğrencilerimize akran ilişkileri ve iletişim becerileri ile ilgili çalıışma yaptı.