Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün finanse ettiği Evliya Çelebi Projesi kapsamında projede görevli olarak ilimize gelen Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci öğretmen ve okulumuzdan görevli öğrenci ve öğretmenler ile birlikte Harran Üniversitesi Osman Bey Kampüsünü ziyaret ettik.

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden projede görevli öğretmen ve öğrencileri ile birlikte "Sabır Makamı" Hz. Eyyüp Peygamber'in makamını ziyaret eetik.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün finanse ettiği Evliye Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında "Medeniyetlerin Kavşağında İki Şehir" sloganı ile yola çıktığımız proje ortağımız Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden görevli öğrenci ve öğretmenler ile görevli öğrenci ve öğretmenlerimiz, tarihin sıfır noktası Göbeklitep'yi ziyaret ettiler.

28.11.2023

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün finanse ettiği Evliya Çelebi Projesi kapsamında projede görevli olarak ilimize gelen Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci öğretmen ve okulumuzdan görevli öğrenci ve öğretmenler ile Balıklı Göl'ü ziyaret ettik. Gezi, Şanlıurfa'nın tarihi, kültürel , manevi dokusunu barındıran mekanları ziyaretle son buldu.

27.11.2023

Okul Müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU ve Müdür Yardımcılarımız, Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi" nde görevli olarak okulumuza gelen Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencileri ile buluştular. Okul Müdürümüz, misafir öğrencilerimizle sohbet ettikten sonra öğrencilere kitap hediye etti.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün planladığı "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında öğrencilerimiz Ankara kalesi, Hacı Bayram Veli Camii, Hamam Önü, Ankara'nın tarihi sokaklarını ziyaret ettiler.

Allah’ım! Bütün dünyanın gözü önünde topluca katledilen mağdur ve mazlum Filistinli kardeşlerimize yardım eyle! Yeryüzünde zulme uğrayan tüm mazlumlara imdat eyle! Vatanımızı, milletimizi ve bütün insanlığı her türlü kötülükten muhafaza eyle! Ümmet-i Muhammed’e birlik ve beraberlik, feraset ve basiret ihsan eyle!.

Sosyal dayanışma ve yardımlaşma kulübü olarak  öğrencilerimizin kaynaşma ve muhabbetine vesile olmak amacıyla Halil İbrahim sofrası kuruldu Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

10.11.2023

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün planladığı "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında projede görevli öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Ulucanlar Cezaevini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz yakın tarihte Ulucanlar Cezaevinde kalmış ünlü yazar ve düşünürleri tanıma fırsatı yakaladılar.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" projesinde görevli öğretmen ve öğrencilerimiz Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte ASBÜ ziyareti gerçekleştirdik. Rehberimiz, Anakrra Sosyal Bilimler Üniversitesinin tanıtımın yaptı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında projede görevli okulumuz Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile Anıtkabir'i ziyaret ettik.

Evliya Çelebi Projesi kapsamında bugün dört öğretmen ve 20 öğrencimizle Hece Yayınevini gezdik. Yayınevi sahibi Ömer Faruk Ergezen bizi yayınevinde karşıladı. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında vefat eden Türk edebiyatının usta ismi Rasim Özdenören’in sekiz yıl çalıştığı odasını gezdik. Ergezen, bize Hece’nin kuruluş hikâyesini, Hece ve Heceöykü’nün yaptığı çalışmaları anlattı. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşimiz, Ömer Faruk Ergezen’in öğrencilerimize kitap hediyeleriyle son buldu. Bu buluşmanın inşası için öykücü Emin Gürdamur’a, yayınevi çalışanlarına ve içten ağırlamaları için Ömer Faruk Ergezen’e Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şanlıurfa Millî İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Ankara gezimizin ikinci gününde Okulumuz Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Din Öğretimi Genel Müdürümüz Ahmet İŞLEYEN'i ziyaret ettik. Genel Müdürümüz Ahmet İŞLEYEN, öğrencilerle hasbihal ederek Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi ile ilgili öğrencilerimizin fikir ve görüşlerini dinledi. Bizleri çok sıcak karşılayan Genel Müdürümüz Ahmet İŞLEYEN ve daire başkanları İhsan ERKULU, Uğur TECİR ve Hsan ÖZARSLAN ziyaretin sonunda öğretmen ve öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi" kapsamında Ankara gezimizin ikinci gününde Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ile birlikte Millet Kütüphanesi, Millet Camii ve Killiyeyi ziyaret ettik.Millet Kütüphanesi öğrencilerimizin üniversiteyi Ankarada okumalarına ilham oldu. Geziden çok mutlu olduklarını belirttiler.

21.11.2023

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında Ankara'ya geldik. Bizi Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni ve öğrencileri karşıladılar. Programın ilk günü programda görevli öğrencilerimizle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisini gezdik. Öğrencilerimiz bu geziden çok keyif aldıklarını belirtitiler.