2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İl bazında yapılan okullar arası badminton yarışmasında öğrencilerimiz derece alarak turnuvayı il 4. olarak tamamladılar. Ayşe Hümeyra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen yarışmada dereceye giren öğrencilere okul müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU madalyalarını takdim etti. Emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Müdür Yardımcısı Gülşah AKMAN SEZER tarafından  "Sorularımıza En Hızlı Çözüm" adıyla soru çözüm alanları oluşturdu.  Öğretmen ve öğrencilerimiz  rahat ve güvenilir alanlarda sorularını çözme imkanı bulmuş oldu.

2024-MSÜ  Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına yönelik  rehberlik servisi tarafından öğrencilerin bilgilendirilmesi ve başvuru yapmaları sağlanarak , Meslek seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında seminer verildi.

Okul öğretmenlerimizle BİGEP tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan İzleme ve Değerlendirme Sınavından elde edilen sonuçlar öğretmenlerimiz tarafından  değerlendirildi. Başarısı düşen öğrencilerle ilgili aylık toplantılarda çözüm önerileri geliştirilerek öğrencilerin akademik başarılarının arttırılması yönünde kararlar alındı.

Şanlıurfa Tem Şube Müdürlüğümüz Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim döneminde ilimiz merkez ilçelerinde lise düzeyinde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik;

08 Ocak 2024 tarihinde Karaköprü İlçesi Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine;

“Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek” isimli proje kapsamında toplamda 130 öğrenciye radikalizm, terörizm, terör örgütleri ve eleman kazanma yöntemleri ile ilgili bilgilendirme ve önleme faaliyeti yapılarak farkındalıklarını arttırmak için konferans yapılmış, konferans sonunda öğrencilere defter ve kalem hediye edilmiş, beraber hatıra fotoğrafı çekilmiştir.

Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, öğrencilerimize BİGEP kapsamında Psikolojik sağlamlık ve sınav kaygısı, verimli ders çalışma tekniklerine yönelik rehberlik YAPTI.

Okul Müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU ve Müdür Yardımcılarımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTAOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan okul müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU, İi Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTANOĞLU'na plaket takdiminde bulundu.

Spor Kulübü öğrencilerimiz doğa yürüyüşüne katıldılar.

Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencilerimiz Bilim Merkezini ziyaret edip bilgi edindiler

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlarına yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Her sınıf düzeyinde hazırlanan örnek soru kitapçıkları ve çözüm videoları öğrencilerin erişimine açıldı.

Ümmülhayr Selma Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun tanıtımında okul rehber öğretmenimiz Sedat Salihoğlu yardımcı oldu.

Değerli Velilerimiz aşağıdaki linkte yer alan sunumda ilimiz rehberlik yerel hedefi olarak seçilen akran zorbalığı konusu işlenmiştir. Bu sunumumuzda akran zorbalığının tanımı, türleri vb. bilgilendirmeler yer almaktadır. Ayrıca ilginizi çekecek akran zorbalığı hakkında okunabilecek kitaplara da sunum sonunda yer verilmiştir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün finanse ettiği Evliye Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında "Medeniyetlerin Kavşağında İki Şehir" sloganı ile yola çıktığımız proje ortağımız Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden görevli öğrenci ve öğretmenler ile görevli öğrenci ve öğretmenlerimiz, programın son gününde Halfeti'yi ziyaret ettiler.

Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı kapsamında " Gül Yetiştiren Adam  Rasim ÖZDENÖREN " ve toplumsal sorumluluk  konulu sunum okulumuz öğretmeni ve eğitimci/yazar Nihat GÜÇ tarafından yapıldı. Sunum sonrasında eğitimci-yazar Nihat GÜÇ, programa katılan öğrencilerle birlikte "Gül Yetiştiren Adam Rasim ÖZDENÖREN " anısına okulumuz bahçesine gül fidanları dikimi yaptılar.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün finanse ettiği Evliya Çelebi Projesi kapsamında projede görevli olarak ilimize gelen Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci öğretmen ve okulumuzdan görevli öğrenci ve öğretmenler ile birlikte Harran İlçesine gezi düzenledik. Gezi,  tarihi, kültürel , manevi dokusunu barındıran mekanları ziyaretle son buldu.

30.11.2023