Mrt

Okulumuzda risk durumlarını önlemek ve riskli durumlara anında müdahale etmek amacıyla her dönem en az üç defa toplanan okul psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda ekip üyelerinin görevleri hatırlatılmış ve önleyici olması açısından bazı eğitimler planlanmıştır

Mrt

Okul Rehberlik Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı. Sınıf rehber öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katıldığı toplantıda öğretmenlerimiz sınıfları ile ilgili görüşlerini belirterek  okulun rehberlik hizmetleri hakkında konuştular.

Mrt

Kızlar Oratokulu öğrencileri, okulumuzu ziyaret etti. Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, öğrencilere okulumuzun tanıtımını yaptı.

Mrt

Okul İSG Koordinatörü Müdür Başyardımcımız Hasan ATALAR, stajyer öğrencilerimize İş Güvenliği ve Sağlığı semineri verdi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması hasebiyle kadın öğretmenlerimize ve personelimize Okul Müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU, karanfil dağıttı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında öğrencilerimiz hazırlamış oldukları programı sundular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Akçakale Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Ömeriye İmam Hatip Ortaokulu, okulumuz ziyaret etti.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, öğrencilerimize "Kişisel Sınırlarımızı Koruma, İhmal ve İstismar" konulu seminer verdi.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele" semineri verdi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AKUB koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTANOĞLU'nun katıldığı tatbikata AFAD, İtfaiye, Umke ve Kızılay'ın  katılımı ile okulumuzda çök kapan ve tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

BİGEP kapsamında düzenlediğimi Kariyer Günlerinde okulumuza gelen Avukat Fadime ATALAR öğrencilerimize deneyimlerini aktardı. Mesleği hakkında yaptığı bilgilendirmeler ve sorulara  verdiği cevaplarla öğrencilerimiz için oldukça verimli sunum gerçekleşti. Kendisine okulumuza yaptığı ziyaret için teşekkür ederiz.

Mrt

BİGEP kapsamında düzenlediğimiz Kariyer Günlerinde okulumuza gelen Prof. Dr. Ali UZUNKÖY öğrencilerimize deneyimlerini aktardı. Ayrıca "Kanser Hastalığı ,Türleri  ve Korunma Yolları "ile ilgili bilgi vererek bu konuda daha duyarlı olmamız gerektiğinin önemine değindi.  Kendisine güzel sunumu ve okulumuza yaptığı ziyaret için teşekkür ederiz.

Mrt

Müdür Başyardımıcımız Hasan ATALAR ve Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler. Okul öğrencilerine okulumuz tanıtımını gerçekleştirdiler.

Mrt

11 ve 12.sınıflarımıza yönelik YKS Bilgilendirme Semineri Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU tarafından yapıldı.