ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Mesleki Çalışmaların 2. gününde okul rehber öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Ortak Metnin sunumunu yaptı.

Haz

Mesleki çalışmalarin ilk günü, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'nin  saat 10:00 da öğretmenlere seslenişi ile başladı. Bakan, değişen müfredat, öğretmene yapılan şiddet  konularına değindi. Öğretmenlerimiz bakanın açıklamasından sonra değişen müfredat içeriğini görüşmek için çalışmalara başladılar.

Haz

Etkinlik haftasında yapılan voleybol ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Hepsine başarılar diliyoruz. Ayrıca 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılını da sonlandırdık. Tümöğretmen ve öğrencilerimize iyi tatller diliyoruz.

Haz

Öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz arasında voleybol maçı yapıldı. Hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Pskososyal Koruma, önleme ve Krize Müdahale toplantısını gerçekleştirdik

Haz

Okul Rehberlik Yürütme Komisyonu, Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat Salihoğlu başkankğında toplandı.

Haz

Öğretmenlerimizin katılımı ile önleme, müdahale ve yönlendirme toplantısını yaptık.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Bilal Savaş'ın 1. kişisel sergisinin açılışını hocası Hattat Celal ÇİRİŞ yaptı. Bilal SAVAŞ, yapmış olduğu eserler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Haz

9, 10 ve 11. sınıflar arasında yapılan bilgiyarışmasının finali yapıldı. 9. sınıfların 1.si 9/A 10. sınıfların 1.si 10/B ve 11. sınıfların 1. si 11/A nın katıldığı final yarışmasını 11/A sınıfı kazandı.

Haz

10. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında 10/B sınıfı  1. oldu.

Haz

Son hafta etkinlikleri kapsamında 9. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasını 9/A sınıfı 1.likle bitirdi.

Haz

BİGEP yıl sonu kurul toplantası gerçekleştirildi. Toplantı yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ile son buldu

May

Öğrencilerimiz, filistine destek olmak ve bu konuda bilinç oluşturmak için hazırlamış oldukları programı sundular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimizin bilişsel, duyuşsal, psikomotor, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacağı düşünülen '28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü' kapsamında geleneksel çocuk oyunları şenliği düzenledik.

May

12. Sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenledik. Okul Müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU'nun açılış konuşması ile başlayan törende sınıf öğretmenleri, öğrencilerine başarı belgesi takdim ett.