Tem

Şanlıurfa Valisi Hasan ŞILDAK ,YKS başarı sıralamasında ilk 1.000 öğrenci arasında yer alan sevgili gençlerimizi, kıymetli ailelerini ve okul yöneticilerini Valiliğimizde misafir ederek hediyelerini takdim etti.    "Şanlıurfa eğitiminin gururlarını bir kez daha kutluyorum." dedi.

Haz

Mesleki çalışmaların 5. gününde sene sonu kurul toplantısıı Müdür Başyardımcımız Hasan ATALAR başkanlığında gerçekleşti. Semineri il dışında yapan öğretmenlerimizin online olarak katıldığı toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Haz

Mesleki çalışmaların 4. gününde Müdür Yardımcımız Hediye ŞAHİN, öğretmenlerimize Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün taınıtımını yaptı.

Haz

Mesleki çalışmaların 4. gününde okul rehber öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, öğretmenlerimize okul tanıtımını yaptı.

Haz

Mesleki Çalışmaların 2. gününde okul rehber öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Ortak Metnin sunumunu yaptı.

Haz

Mesleki çalışmalarin ilk günü, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'nin  saat 10:00 da öğretmenlere seslenişi ile başladı. Bakan, değişen müfredat, öğretmene yapılan şiddet  konularına değindi. Öğretmenlerimiz bakanın açıklamasından sonra değişen müfredat içeriğini görüşmek için çalışmalara başladılar.

Haz

Etkinlik haftasında yapılan voleybol ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Hepsine başarılar diliyoruz. Ayrıca 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılını da sonlandırdık. Tümöğretmen ve öğrencilerimize iyi tatller diliyoruz.

Haz

Öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz arasında voleybol maçı yapıldı. Hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Pskososyal Koruma, önleme ve Krize Müdahale toplantısını gerçekleştirdik

Haz

Okul Rehberlik Yürütme Komisyonu, Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat Salihoğlu başkankğında toplandı.

Haz

Öğretmenlerimizin katılımı ile önleme, müdahale ve yönlendirme toplantısını yaptık.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Bilal Savaş'ın 1. kişisel sergisinin açılışını hocası Hattat Celal ÇİRİŞ yaptı. Bilal SAVAŞ, yapmış olduğu eserler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Haz

9, 10 ve 11. sınıflar arasında yapılan bilgiyarışmasının finali yapıldı. 9. sınıfların 1.si 9/A 10. sınıfların 1.si 10/B ve 11. sınıfların 1. si 11/A nın katıldığı final yarışmasını 11/A sınıfı kazandı.

Haz

10. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında 10/B sınıfı  1. oldu.

Haz

Son hafta etkinlikleri kapsamında 9. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasını 9/A sınıfı 1.likle bitirdi.