İl Millî Eğitim Müdürlüğünün 14/01/2020 tarih ve 936376 sayılı yazısı.

İlgi yazı gereği okulunuzda görev yapan ücretli öğretmenlerin çalışma koşulları, eğitim öğretim faaliyetlerini yürütürken karşılaştıkları sorunları değerlendirmek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı anket programı http://anket.meb.gov.tr üzerinden "Ücretli Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Ücretli Öğretmenlerin Görüşleri Araştırma Anketi" ile "Ücretli Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Eğitim Kurumu Yöneticilerinin Görüşleri Araştırma Anketi" erişime açılmıştır. Bahse konu iki ankete 13 Ocak 2020 – 7 Şubat 2020 tarihleri arasında okul ve kurumlarda görev yapan eğitim kurumu yöneticileri (Müdür, Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı) ile ücretli öğretmenlerin katılımlarının sağlanması hususu önemle duyurulur.

Yayın: 15.01.2020 - Güncelleme: 15.01.2020 12:19 - Görüntülenme: 308