Etiket Sonuçları: Hatip

Ekm

Okulumuz 2. dönem 2. sınav takviminde aşağıda belirtilmiştir.

Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

15/05/2022 tarihinde Pazar günü

saat:15.30 -17.00 arasında

Öğrenci başarı, devam- devamsızlık vb. konularla ilgili

II. Dönem Veli Toplantısı yapılacaktır.

Lgs'de okulumuzu tercih edip yerleşen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okul internet siteleri etkin kullanım sıralama değerlendirme süreci 2020-2021 eğitim öğretim yılında 18.06.2021 tarihinde sonuçlanmıştır. Okul internet siteleri etkin kullanım sıralaması eğitim öğretim yılı boyunca her gün elde edilen sıralama verilerinin ortalaması alınarak bir süreç değerlendirmesi şeklinde oluşturulmuştur.

Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir.

Sistem üzerinde, 131.440 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.661 kurum web sitesi bulunmaktadır.

Ekm

İmam Hatip Okulları 107 Yaşında!

"Ortaokul ve lise kademeleri ile imam hatip okulları, lise ve üniversitelerin bütün bölümlerine öğrenci yetiştiren, eğitim içeriği, özgünlüğü ve çeşitliliği ile markalaşmış, ülkemizin telif modeli okullardır."

Ekm

Yazılım geliştirme programı Embarcadero Delphi,  1600'den fazla mesleki ve teknik okuldaki 1 milyon öğrencinin ücretsiz erişimine açılıyor.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Mesleki Gelişim Programının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, programla öğretmenlere Microsoft tarafından eğitim verileceğini söyledi.