Kitap Toplama Kampanyası (Hatay,Gaziantep)

Reyhanlı ilçesi Cumhuriyet İlkokulunda yeni oluşturulan Okul Kütüphanesi ve Okuma Köşesi için Türkiye geneli tüm okullarda "Kitap Toplama Kampanyası" başlatılmıştır.

Gaziantep İli Nizip İLçesine bağlı Hasan Çapan Anadolu Lisesi Müdürlüğünce öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, inceleme - araştırma bilincini arttırmak, düşünce ufkunu geliştirerek daha bilinçli ve duyarlı nesiller yetiştirmek, boş zamanlarını daha kaliteli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak, okuldaki başarılarına katkı sağlamak ve kitap ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla okulun Kütüphanecilik Kulübü bünyesinde "Kitap Toplama Kampanyası'' düzenlenmiştir.

Söz konusu kampanyalara imkanlar dahilinde katkıda bulunulması ve  toplanan kitapların ilgili okul müdürlüğüne doğrudan gönderilmesi hususu ilçemizdeki okullarımıza duyurulur.

Yayın: 17.01.2020 - Güncelleme: 17.01.2020 08:48 - Görüntülenme: 391