Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gizemi Sinema Filmi

Eğitim Yayınları ve İçerik Yönetimi Daire Başkanlığından alınan ilgi yazıda; TRT Genel Müdürlüğü TRT Çocuk Kanal Koordinatörlüğünün, TRT Çocuk Pedagojik Değerlendirme Birimince yapılan inceleme sonucunda çocuklara; toplumda iş bölümü ve yardımlaşma duygusunun öneminin kavratılması, sorumluluk duygusu ve başladığı işi bitirme davranışının geliştirilmesi, objektif ve öğrenmeye açık olmanın öneminin kavratılması,  baş edilemeyecek bir durumla karşılaştığında büyüklerden yardım alması gerektiğinin vurgulanması gibi kazanımlar sağlayacağı doğrultusunda bir değerlendirme raporu alan ve 25 Ekim 2019'da vizyona giren Bulmaca Kulesi Dev Kuşun Gizemi adlı sinema filminin, Türkiye geneli resmî/ özel tüm ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine değerler eğitimi kapsamında tavsiye edilmiştir. Duyurulur.

Yayın: 08.01.2020 - Güncelleme: 08.01.2020 20:20 - Görüntülenme: 517