Okulumuz Öğrenci velileri ile 06 Aralık 2022 Salı günü saat 15:40 da sınıflarımızda veli toplantısı gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Kas

Teknofest Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivalı için takımını kurup yarışmanı seçip başvurunu yapman gerekiyor. 13 milyon TL ödül 30 milyon TL maddi destek için teknoloji yarışmalarına hemen başvur.

Kas

Aile Okulu Projesi kapsamında, aile içi iletişim, çatışma ve stres yönetimi, ahlaki gelişim, bilinçli ve güvenli internet kullanımı, akran ilişkileri, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite, sosyal ve duygusal beceri gelişimi, bağımlılıkla mücadele konularını, Rehber öğretmenimiz Betül NOĞAY ve Felsefe öğretmenimiz Ahmet DOLU'nun işleyeceği Aile Okulu başlıyor. Ebeveyn olan herkes eğitimlere katılabilir. Başvurular okulumuz müdürlüğünde yapılacaktır.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26.10.2022 tarihinde Çarşamba günü saat 15:40' de aşağıda belirtilen gündem maddeleri ile  okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimizin ve öğretmenlerimize duyurulur.

Ekm

Ağu

* 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri kayıt kılavuzları doğrultusunda 22 Ağustos 2022 tarihinden 23 Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

* İlk kayıt ve kayıt yenileme ücretleri 2021/2 dönemi için 50 TL'dir.

* Kayıt yenilemek için sınav katılım ücretini yatıran öğrenci sistem tarafından otomatik olarak "AKTİF" hale getirilir. Ancak yüz yüze eğitim ve sınav merkezi değişikliği için kayıt olmak üzere yüz yüze eğitim aldığı Okul/Kurum müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekmektedir.

* Yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler önce kayıt ücretini yatırdıktan sonra yüz yüze eğitim almak istedikleri eğitim kurumuna giderek kayıtlarını yaptıracaklardır. * Mazerete bağlı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 26 Eylül - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

* Lise mezunları dışında uzaktan eğitim ile alacağı ortak dersi kalmayan, ilk kayıt/kayıt yenileme yaptırdığı eğitim öğretim yılının 1. dönemi ilk kayıt/kayıt yenileme işlemlerinin son günü itibarıyla 18 yaşından gün alan, yurt dışı programına kayıtlı olan ve özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yoğunlaştırılmış eğitimden yararlanabileceklerdir.

* Bu şartları taşıyanlara en az 8 kişilik bir grup oluşması, yüz yüze eğitim kurumunun fiziki durumu ve öğretmen kadrosunun uygun olması hâlinde yoğunlaştırılmış eğitimle dersler verilebilecektir.

* Yüz yüze eğitimler örgün eğitimin başladığı haftayla birlikte başlayacaktır.

* Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinde daha önceki yıllarda okuyup TASDİKNAME alarak ayrılan öğrencilerden,  Açık Öğretim İmam Hatip Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler;

-Bu öğrencilerin sistemde kayıtları olduğu için YENİ KAYIT İŞLEMLERİ Menüsünden Tasdiknameli Öğrenci Form C seçilerek kayıtları yapılacaktır.

- Bu öğrencilerin e okulda kayıtları yoksa daha önce Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinden aldıkları tasdiknamelerin aslının sisteme mutlaka taratılması gerekmektedir.

Ağu

Tem

2022 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Klavuzu Yayımlandı.

May

Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün 30.05.2022 tarih ve   E-70537455-821.05-50646840sayılı  "Robot Yarışması İle İlgili Alınan Kararlar ve Tedbirler" konulu yazısı gereği sınav tarihlerinde güncellemeye gidilmiştir.

May