Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul  Toplantısı 22.10.2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22.10.2023 tarihinde Pazar günü saat 10:00' de aşağıda belirtilen gündem maddeleri ile  okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Ekm

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına  (İOKBS) Girerek Burs Almaya Hak Kazanan Öğrencilerle ilgili olarak;

Burs ödemeleri, ilgi (b) İş Birliği Protokolü kapsamında PTT şubelerinden hak sahiplerine imza karşılığı ve ibraz edilen kimlik fotokopisi alınarak elden teslim edilecek olan T.C. kimlik numaralarına tanımlı PTT Kartları ile yapılacaktır.

1-OKUL TELEFONUMUZ ARIZALIDIR. EN KISA SÜREDE BU GEÇİCİ ARIZA GİDERİLECEKTİR.

3.PANSİYON GİRİŞİ PAZARTESİ OLACAKTIR.

Tem

Pansiyon başvurusu yapacak öğrenci velilerimizin kontrol listesinde belirtilen evrakları tamamlayarak 23.08.2023 çarşamba gününe kadar okul idaresine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Fert başına düşen yıllık gelir 46.000 tl üzeri olanlar paralı kalacaklardır. Kontrol listesinde belirtilen EK-1, Ek-2 ve dilekçeye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan "Ahican Cumhuriyet'in izinde, Teknolojinin Peşinde, Bursada" 15. Uluslararası MEB ROBOT YARIŞMASI, 6-9 Eylül tarihlerinde Bursa'da yapılacaktır.

Haz

Geri Dönüşüme Destek Olun! Atık kağı, kitap gibi geri dönüşümleri okulumuzda topluyoruz.