BİGEP

Mrt

BİGEP kapsamında düzenlediğimi Kariyer Günlerinde okulumuza gelen Avukat Fadime ATALAR öğrencilerimize deneyimlerini aktardı. Mesleği hakkında yaptığı bilgilendirmeler ve sorulara  verdiği cevaplarla öğrencilerimiz için oldukça verimli sunum gerçekleşti. Kendisine okulumuza yaptığı ziyaret için teşekkür ederiz.

Mrt

BİGEP kapsamında düzenlediğimiz Kariyer Günlerinde okulumuza gelen Prof. Dr. Ali UZUNKÖY öğrencilerimize deneyimlerini aktardı. Ayrıca "Kanser Hastalığı ,Türleri  ve Korunma Yolları "ile ilgili bilgi vererek bu konuda daha duyarlı olmamız gerektiğinin önemine değindi.  Kendisine güzel sunumu ve okulumuza yaptığı ziyaret için teşekkür ederiz.

Mrt

11 ve 12.sınıflarımıza yönelik YKS Bilgilendirme Semineri Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU tarafından yapıldı.

Değerli Velilerimiz, Şanlıurfa Valiliğinin eğitimde başarı ve kaliteyi artırmak için başlattığı BİGEP yani Başarıyı İzleme Geliştirme Projesiyle okullarda yapılan çalışmalar hem sistematik olarak ilerlemekte hem de yapılan çalışmalara çok yönlü ek çalışmalar eklenmektedir. Okul olarak BİGEP kapsamında yaptığımız çalışmaları öğrencilerimiz nezlinde okul web sitemizden takip edebilirsiniz. BİGEP geniş çaplı bir proje olup sadece Şanlıurfa Valiliğinin dahil olduğu bir proje değil birçok farklı paydaşı da içerisinde  barındırmaktadır. BİGEP kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize uygulanan deneme sınavlarında ilçe bazında ilk sırada il bazında da üst sıralarda yer almaktayız. Öğrencilerimizin durumlarını takip etmekteyizdir. Sizlerle ayrıca BİGEP deneme sonuçlarını da paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin sınav sürecinde kaygıyı yönetmesi ve bu süreçte öğrencilerimizin desteklenmesi konusunda velilerimize de görev düşmektedir. Velilerimize yardımcı olması için aşağıdaki sunumu paylaşıyoruz.

Başarı İzleme ve Geliştirme (BİGEP) kapsamında "Mesleki rehberlik , üniversite gezileri, kariyer buluşmaları, Mesleğimde 1 Gün" eylem planının   gerçekleştirilmesi amacıyla 12.sınıf öğrencilerimizle "Üniversite Tanıtım Programı" na katıldık.