Okul Başarısını Artırma (Veli Sunumu)

Değerli Velilerimiz, Şanlıurfa Valiliğinin eğitimde başarı ve kaliteyi artırmak için başlattığı BİGEP yani Başarıyı İzleme Geliştirme Projesiyle okullarda yapılan çalışmalar hem sistematik olarak ilerlemekte hem de yapılan çalışmalara çok yönlü ek çalışmalar eklenmektedir. Okul olarak BİGEP kapsamında yaptığımız çalışmaları öğrencilerimiz nezlinde okul web sitemizden takip edebilirsiniz. BİGEP geniş çaplı bir proje olup sadece Şanlıurfa Valiliğinin dahil olduğu bir proje değil birçok farklı paydaşı da içerisinde  barındırmaktadır. BİGEP kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize uygulanan deneme sınavlarında ilçe bazında ilk sırada il bazında da üst sıralarda yer almaktayız. Öğrencilerimizin durumlarını takip etmekteyizdir. Sizlerle ayrıca BİGEP deneme sonuçlarını da paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin sınav sürecinde kaygıyı yönetmesi ve bu süreçte öğrencilerimizin desteklenmesi konusunda velilerimize de görev düşmektedir. Velilerimize yardımcı olması için aşağıdaki sunumu paylaşıyoruz.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 10:07 - Görüntülenme: 28