May

05/05/2024 Pazar günü saat 13.30 da okulumuzda  2.Dönem  Veli Toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılımınız öğrencimizi ve bizi mutlu edecektir. Toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

Okul Müdürü/Mustafa KAHYAOĞLU

II. Dönem I. ortak  yazılı sınav tarihlerimiz belli oldu.

"Eğitimde Tek Yürek" projesi kapsamında 3 Kasım Cuma günü saat 19:00 da yapılacak olan motivasyon seminerimiz Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte yapılacaktır. Motivasyon semineri zoom üzerinden 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olacaktır. Zoom linki ayrıca paylaşılacaktır.