LGS Provası Sınavına Girecek Öğrenciler ve Salon Bilgileri

AÇIKLAMALAR

1. Sınav iki oturum şeklinde olacaktır. İlk oturum 10.00'da başlayıp 75 dakika sürecektir. 2. oturum 80 dakika olup 11.40'ta başlayıp 13.00'de bitecektir.

2. Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler, Sınav günü en geç 09.30'da okulumuzda bulunmalısınız.

3. Okulumuza 73 ve 74 -75 nolu toplu  ulaşım araçları ile gelinebilir.

4. Okula özel araçla gelmek isteyenler   Milli İrade Kız anadolu İmam Hatip Lisesi bağlantısından okulun güzergahını haritadan inceleyebilirler.

5. İki oturum arasında 25 dakika ara olacaktır.

6. Sınava kalem, silgi, kalemtıraş ve nüfus cüzdanınız ile gelmelisiniz.

7. Sınava giriş bilgilerinizi aşağıdaki linkten kontrol ediniz. Liste okul adına göre alfabetik sıralanmıştır.

8. Herhangi bir problem halinde  0414 347 10 29 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

9.Sınav binasına cep telefonu ya da diğer iletişim araçları ile girilmesi kesinlikle yasaktır.

SINAV BİLGİLERİ: Birinci oturumda, 8'inci sınıf Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil,

ikinci oturumda ise Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden sorular yöneltilecektir.

LGS PROVASI SINAV BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 26.05.2022 - Güncelleme: 27.05.2022 11:14 - Görüntülenme: 877

Etiketler :