Nis

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız İsmail Uğur HATİPOĞLU okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Hatipoğlu, BİGEP'İN amacı, hedefi, içeriği vs konularında öğretmenlerimizi bilgilendirdi.

Mrt

BİGEP Kariyer Günleri kapsamında Harran Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet GÜZELÇİÇEK konuğumuz oldu. Öğrencilerimize doktorluk mesleği hakkında bilgiler vererek onlarla deneyimlerini paylaştı. Program sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Doç. Dr. Ahmet GÜZELÇİÇEK'e bu güzel sohbeti için teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Kİmya ve Biyoloji derslerinde yenilenen laboratuvarımızı aktif kullanma imkanı buluyorlar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında sınıfılarımızda "Anlamını Bul" etkinliği yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından  "Atasözleri ve Deyimler" konulu resim sergisi  gerçekleştirildi.

Mrt

BİGEP kapsamında  okulumuz öğretmenlerine  rehberlik servisi tarafından "Kariyer Gelişimi ve İletişim Becerileri" konulu seminer verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında öğrrencilerimiz hazırladıkları programı sundular. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, öğrencimiz Bedre Ayça Padak'ın çaldığı piyano eşliğinde türküler ve tiyatronun yer aldığı program büyük beğeni aldı. Emeği geçen Öğretmenimiz Havva untuç!a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası olması münasebeti ile anasınıfı öğrencilerimize, Okul Öncesi Öğretmenimiz Ayşe NUR POLAT, kütüphanemizi tanıttı. Kitaplar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Mrt

BİGEP Projelerimizle çocuklarımıza verimli olmaya devam ediyoruz. BİGEP kapsamda çocukların soy ağacında yer alan büyükanne ve büyükbabaları ile etkinlik yapmak için okula davet edilerek çocuklarla birlikte etkinlik gerçekleştirdiler.

Mrt

Ramazan ayı olması münasebeti ile Sayın Valimiz Hasan Şıldak ve Değerli eşi Fatma Nur Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTANOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Murat YANMAZ iftarda konuğumuz oldular. Öğrencilerimizle birlikte iftar eden Valimiz, iftardan sonra öğrencilerimizle hasbihal etti.

Mrt

Okulumuzda risk durumlarını önlemek ve riskli durumlara anında müdahale etmek amacıyla her dönem en az üç defa toplanan okul psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda ekip üyelerinin görevleri hatırlatılmış ve önleyici olması açısından bazı eğitimler planlanmıştır

Mrt

Okul Rehberlik Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı. Sınıf rehber öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katıldığı toplantıda öğretmenlerimiz sınıfları ile ilgili görüşlerini belirterek  okulun rehberlik hizmetleri hakkında konuştular.

Mrt

Kızlar Oratokulu öğrencileri, okulumuzu ziyaret etti. Okul Rehber Öğretmenimiz Sedat SALİHOĞLU, öğrencilere okulumuzun tanıtımını yaptı.

Mrt

Okul İSG Koordinatörü Müdür Başyardımcımız Hasan ATALAR, stajyer öğrencilerimize İş Güvenliği ve Sağlığı semineri verdi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması hasebiyle kadın öğretmenlerimize ve personelimize Okul Müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU, karanfil dağıttı.