Etiket Sonuçları: Din

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen İmam Hatip Okulları arası Genç Nida Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması 5. Bölge finali okulumuz Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde gerçekleşti.

May

Okulumuz 2. dönem 2. sınav takviminde aşağıda belirtilmiştir.

Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

15/05/2022 tarihinde Pazar günü

saat:15.30 -17.00 arasında

Öğrenci başarı, devam- devamsızlık vb. konularla ilgili

II. Dönem Veli Toplantısı yapılacaktır.

May

İlimiz Haliliye İlçesisinde bulunan Ziyaeddin Akbulut Ortaokulunu ziyaret ettik.

Okul Müdürümüz Mustafa KAHYAOĞLU, Müdür Yardımcısı Hasan Atalar  ve Okul Rehber öğretmenimiz Merve EROĞLU'nunda katıldığı ziyarette, Ziyaeddin Akbulut  Ortaokulu Müdürü Faruk KARATAŞ  ile eğitim ile ilgili istişare ve değerlendirmeler yapıldı. LGS'ye katılacak öğrencilerine başarılar dilendi. Misafirperverliğnden dolayı okul müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız. 24.05.2021

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Kızılay ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinin ikinci kan bağışı seferberliği ile Okulumuz Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde  kan bağışı yapılacaktır.

"Din ve Ahlak Eğitimi Vizyon Çalıştayı " Başkent Öğretmenevi'nde Gerçekleştirildi