Etiket Sonuçları: Ders

Kalite Takip Sistemi kapsamında, Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkânlar Alanında, okulumuza hayırseverlerle birlikte gerçekleştirilen örnek ve özgün uygulama/Proje Alanı "Kur'an Okuma Dersliği" 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde faaliyete geçen , U düzenine uygun ve içerisinde ses sistemi olan  dersliğimiz, 2021-2022 Eğitim öğretim yılında da geliştirilerek kullanılmaktadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfının da katkılları ile mesleki alanda kitaplar  konularak,  Kur'an-ı Kerim Dersliğine  Mesleki Kütüphane  alanı oluşturularak  öğrenci ve öğretmenlerimizin istifadesine sunulmuştur.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile açılışı yapılan Kuranı Kerim Dersliğinin açılışına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Sinan Başak Din Öğretimi Genel Müdürümüz Nazif YILMAZ, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürü Şerafettin TURAN, Üsküdar İlçe Millî Eğitim Müdürü Sinan AYDIN ,Reis-ül Kurra Vekili Mustafa DEMİRKAN katılmıştı.

Emeği geçen hayırsever ,öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. 12.12.2021

Eyl

Öğretmenlerimizin Ders Programı  ve nöbetleri 06.09.2021  tarihinden İtibaren uygulanacaktır.