EBA Akademik Destek Öğretmen Kılavuzu

Eba Akademik Destek Öğretmen Kılavuzu

GELİN ÖĞRENCİLERİMİZE HAZİNENİN KAPISINDAN GİRMEYİ GÖSTERELİM

Sayın ÖĞRETMENLERİMİZ,

Bilindiği gibi yüz yüze eğitime 4 Aralığa kadar ara verildi, tekrar ve toptan  uzaktan eğitim süreci başladı. Uzaktan eğitim sürecininin biz yöneticiler ve eğitimciler tarafından  çok organize ve etkileşimli yürütülmesi elzem olmuştur. Bunun için idareci ve öğretmenlerimizin EBA portalını çok iyi anlatması, tanıtması ve rehberlik yapması gerekiyor.

Özellikle 11. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerimizin Eba'da bulunan akademik destek portalına öğretmen ve öğrencilerimiz şifreleri ile giriş yaparak akademik çalışmalarla ilgili her türlü eğitim dokümanına ulaşmaları mümkündür.

Akademik destek portalı öğretmen ve öğrenciler için çok büyük bir hazine olup, her türlü fırsatı sunmaktadır; öğrencilerin düzeyine göre robotik ve algoretmatik yapılanması şeklinde tasarlanmış;    öğrencilerin ihtiyacına cevap verecek, yüzde yüz ders içerikleri ile uyumlu, destekleyici, sıkıcılıktan uzak bir eğitim portalıdır.