Hedef YKS 2024

Hedef 2024 Üniversiteye Doğru

Haz

11. sınıflarımıza yönelik  vizyonumuz, misyonumuz, hedeflerimiz, akademik başarılarımız ile ilgili okul tanıtımı hem sınıflarımızda analtıldı hem de okul tanıtımımızın olduğu afiş sosyal medyada öğrenci ve velilerimizle paylaşıldı.

Nis

Üniversiteye doğru hedef YKS 2022 Mart-Nisan eylem planı kapsamında 11. sınıflarımıza yönelik seviye tespit sınavı yapıldı.

Şbt

Okulumuz ara döneminde de "Kış  Ara Kamp" programıyla öğretmen ve öğrencileriyle etkin olarak faaliyet gösteriyor. Soru çözümü, ders anlatımı ve etütlerle  öğrencilerimiz kazanımlarını pekiştiriyor , eksikliklerini tamamlamamış oluyorlar. Sosyal etkinliklerimiz  sayesinde de öğretmenlerimizin  ve öğrencilerimizin hem motivasyonları artıyor hem de eğlenceli vakit geçiyorlar.

Haz

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü olarak sınava hazırlık sürecinde öğrenci ve velilerimizin yanında olmaya, onlara rehberlik etmeye devam ediyor ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle lise Tarih ve Coğrafya ders öğretmenlerini buluşturuyoruz. 03.06.2021 Perşembe günü saat 13.00 ' da YouTube'da canlı olarak "YKS TARİH - COĞRAFYA SINAVA DOĞRU SON TAKTİKLER" semineri gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin sorularını YouTube canlı yayınında öğretmenlerimize soruyoruz. Sizlerin de katılımlarınızı ve sorularınızı YouTube üzerinden bekliyoruz.❓

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü olarak sınava hazırlık sürecinde öğrenci ve velilerimizin yanında olmaya, onlara rehberlik etmeye devam ediyor ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle lise Türkçe ders öğretmenlerini buluşturuyoruz.

31.05.2021 Pazartesi günü saat 14.00 ' te YouTube'da canlı olarak "YKS TÜRKÇE SINAVA DOĞRU SON TAKTİKLER" semineri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin sorularını YouTube canlı yayınında öğretmenlerimize soruyoruz.

Programı kaçıranlar için  link aşağıda belirtilmiştir.

May

Yükseköğretim Kurulu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen YÖK ATLAS programıyla; üniversiteler, lisans, önlisans programları ve üniversite tercihlerinde öğrencilere yönelik konularda bilgi alınabilmektedir.

Şbt