Uygulamalı Bilim Eğitimi Eğitici Eğitimi Başvuruları

Bakanlığımız ile Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)  iş birliğinde, Biyoloji, Coğrafya, Fen Bilgisi ve Teknolojileri, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı derslerinin uygulamalı öğretiminin yapılması yoluyla, öğretmenlerin kapasitelerinin geliştirilmesi ve öğrenci başarılarının artırılmasına yönelik "Uygulamalı Bilim Eğitimi" eğitimleri birimimizce  yürütülmektedir.

Bu bağlamda, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Fen Bilgisi ve Teknolojileri, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerine yönelik yapılması planlanmakta olan eğitici eğitimi ile ilgili bilgilendirme  ilgi yazı ile tarafınıza iletilmiş olup bahsi geçen alanlara Coğrafya alanı da eklenmiştir.

İlinizde görev yapan ve eğitici eğitimi almak isteyen Coğrafya öğretmenleri 09 - 14 Ocak 2020 tarihleri arasında başvurularını, mebbis.meb.gov.tr'de bulunan  "Veri Toplama Modülü"nden veya veri.meb.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Söz konusu eğitimlerle ilgili başvurular okulumuzda bulunan Coğrafya öğretmenlerine ivedilikle  duyurulur.

Yayın: 14.01.2020 - Güncelleme: 14.01.2020 13:59 - Görüntülenme: 267