T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Özel Servis İşlemleri Modülü

Millî Eğitim Temel Kanunu ile tanınan eğitim hakkından yoksun kalması muhtemel ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okul/kurumlarına devam eden öğrenciler ile yaygın eğitim hizmetinden yararlanan özel eğitim kursiyerlerinin resmî okul/kurumlarda taşıma yoluyla eğitime erişimlerini sağlamak için gerekli usul ve esaslar ilgi  Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yürütülmekte olup, uygulamaya ilişkin verilerin izlenmesi "Taşımalı Öğrenci Modülü" üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Okul öncesi eğitim ve zorunlu eğitim kapsamında bulunan öğrenciler ile kreş, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüplerine devam eden çocukların taşıma faaliyetlerini düzenli ve güvenli hale getirmek, taşıma yapacak gerçek ve tüzel kişilerin yeterlilik ve çalışma şartları ile denetim işlemlerine ilişkin usul ve esaslar ilgi Yönetmelik ile bu Yönetmeliğe dayanılarak hazırlanan Usul ve Esaslara göre yürütülmektedir. Bu çerçevede,  Bakanlığımıza bağlı tüm resmi ve özel okul/kurumlarda öğrenci taşıma faaliyetini gerçekleştiren okul servis araçlarının bilgilerinin girilebilmesi amacıyla Taşımalı Öğrenci Modülünde "Özel Servis İşlemleri" modülü açılmıştır. 

Söz konusu modüle veri girişlerinin yapılabilmesi için  okul/kurumlar  tarafından  (sadece özel servis araçlarının taşıma yaptığı resmi ve özel okul/kurumlar) okul servis araçlarına ait veri girişlerini yapacaklardır. 

Bu kapsamda, ilgili okul müdürlükleri tarafından   31/01/2020 günü mesai saati bitimine kadar söz konusu veri girişlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.01.2020 - Güncelleme: 09.01.2020 14:40 - Görüntülenme: 309
  Beğen | 0  kişi beğendi