Halit İŞLEK Öğrencilerimizle

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef 2020 Koordinatörleri  Halit İŞLEK okulumuz öğrencileri ile "Hedef 2020 Üniversite Kariyer ve Bilimsel Gelişim " Seminerin de buluştu.

Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde   öğrenim  gören    öğrencilerin   yükseköğretime      hazırlık      sürecinin      etkili    ve      verimli    hale  getirilmesini  sağlamak;  okullarda  yürütülen  akademik   çalışmaların  ve  kariyer   planlama  süreçlerinin  müzakeresini  gerçekleştirmek, okullarımızdaki  eğitimin  daha  etkili  ve  verimli  olmasını  sağlamak, Bakanlığımızın  güncel   politikaları  ve   2023  Eğitim  Vizyonuna  yönelik  imam  hatip  okulları   ile    ilgili    görüş    alışverişinde  bulunmak  ve  bu   bağlamdaki  eylem  süreçlerini  değerlendirerek   takip    edilmesi  amacıyla  program  dahilinde okulumuz öğretmenleri ile iştişare ve değerlendirme kapsamında bulunan Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef 2020 Koordinatörleri  Halit İŞLEK  ve Umut KARAMAN öğrencilerimiz ile de bir araya geldi.

Bakanlığımızın  2023  Eğitim  Vizyonunda  "Yükseköğretim  kurumlarıyla    yapılacak  işbirlikleriyle  imam  hatip  okullarındaki  çocuklarımızın  bilimsel  ve  entelektüel  gelişimlerini desteklemek  için  bilim,  kültür  ve  sanat  alanlarındaki  akademisyenler  tarafından  verilecek  farkındalık  ve  vizyon  etkinlikleri  düzenlenmesi;  imam  hatip  okullarındaki  başarılı örneklerin yaygınlaştırılması;  ilahiyat  fakülteleriyle  iş  birlikleri  geliştirilecek  ve  başta  alan  dersleri  olmak   üzere   çocuklarımızın   mesleki   gelişimlerine   yönelik   akademik   koçluk   sisteminin   yapılandırılması" hedeflenmiştir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef 2020 Koordinatörleri  Halit İŞLEK ,Okulumuz Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde   öğrenim  gören    öğrencilerin   yükseköğretime      hazırlık      sürecinin      etkili    ve      verimli    hale  getirilmesini  ,  okullarda  yürütülen  akademik   çalışmaların  ve  kariyer   planlama  süreçlerinin etkin yürütülmesi ve  öğrencilerimizin eğitiminin  daha  etkili  ve  verimli  olmasını  sağlamak hususlarında bilgilendirme ile motivasyon seminerini gerçekleştirdi.24.12.2019

26-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-201926-12-2019

Yayın: 24.12.2019 - Güncelleme: 10.01.2020 09:15 - Görüntülenme: 1907