Etiket Sonuçları: Okuyorum

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün daha öneceden başlatmış olduğu okuma kültürünün geliştirilmesi için "okuyorum" projesi kapsamında, öğrencilerimiz okumuş oldukları kitapları anlamaya çalışarak analizini yaptılar. Kitap okumanın kendilerine katmış oldukları güzelliklerden bahseden öğrencilerimiz, kitap okuma sayesinde kendilerini daha güzel ifade edebildiklerini, farklı düşünebilme yetileri kazandıklarını, milli manevi değerlerimizin farkına vardıklarını ve arkadaşları ile bilgi alış verişinde bulunarak iletişimlerinin samimiyetlerinin arttığını belirttiler.

Okulumuzun öğretmen öğrenci ve idarecileri olarak okuma saatlerimizin her dakikasını okuyarak geçirmeyi hedefledik.Bu hızla okumalarımıza devam ediyoruz. 03.12.2021