Etiket Sonuçları: MEB

Tem

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Anadolu imam hatip liseleri arasında düzenlenen Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın Türkiye finalleri tamamlandı.

Haz

Okul internet siteleri etkin kullanım sıralama değerlendirme süreci 2020-2021 eğitim öğretim yılında 18.06.2021 tarihinde sonuçlanmıştır. Okul internet siteleri etkin kullanım sıralaması eğitim öğretim yılı boyunca her gün elde edilen sıralama verilerinin ortalaması alınarak bir süreç değerlendirmesi şeklinde oluşturulmuştur.

Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir.

Sistem üzerinde, 131.440 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.661 kurum web sitesi bulunmaktadır.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Telafide Ben de Varım" programının detaylarını paylaştı. Program tanıtımında konuşan Bakan Selçuk, "Okullarımız 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkânlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz." açıklamasında bulundu.

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK yaptığı açıklamada "Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi'den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz." dedi .

May

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

"Din ve Ahlak Eğitimi Vizyon Çalıştayı " Başkent Öğretmenevi'nde Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenler için 2020 yarıyıl tatili mazeret tayin duyurusunu yayımladı